Suuri Koralliriutta

Kuva: Antti Halonen

Suuri Koralliriutta on Toisissa tiloissa -kollektiivin ylisukupolvinen, lasten ja aikuisten yhdessä toteuttama kokemuksellinen ja osallistava esitys. Esityksessä joukko kaikenikäisiä aikuisia sekä lapsia ja nuoria muodostavat taiteilijaryhmän opastuksella elävän ja muotoaan muuttavan ruumiillisen rakennelman, jonka esikuvana on koralliriutta. Osallistujien ruumiit ovat jatkuvassa muodonmuutoksen tilassa: hetkittäin ne ovat osa korallia tai olioita, jotka elävät riutan sopukoissa, joskus taas sukeltajia, jotka vierailevat riutalla. Esitystilaan muodostuu sosiaalinen veistos tai koreografia, jossa aikuisten ja lasten roolit sekoittuvat mielikuvituksellisella tavalla. Esityksen osallistujat ovat samaan aikaan katsojia ja tekijöitä, eli he muodostavat ja luovat esityksen itselleen. Esitystä täydentää julkisessa kaupunkitilassa toteutettava vedenalainen mielenosoitus sekä esityspaikan mukaan muuttuvat oheistapahtumat.

Suuri Koralliriutta saa ensi-iltansa keväällä 2018 Suomessa ja Saksassa:
Helsingin ensi-ilta Kontula Electronic -festivaalilla (Kontula, Helsinki) la 21.4. sekä vedenalainen mielenosoitus su 22.4.
Saksan ensi-ilta Dangerous Minds -festivaalilla (Kampnagel, Hampuri), esitykset la 26.5. ja su 27.5. sekä vedenalainen mielenosoitus ma 28.5.

Työryhmä: Eeva Kemppi, Kati Korosuo, Kaisa-Liisa Logrén, Sanni Priha sekä valosuunnittelija Janne Björklöf.
Toisissa tiloissa tuotanto: Työryhmä sekä Jenni Kokkomäki.
Suuri Koralliriutta on Toisissa tiloissa -kollektiivin ja Kampnagelin yhteistuotanto. Helsingin esitys toteutetaan yhteistyössä Mad House Helsingin sekä Kontula Electronicin kanssa.