GOLEM

Kuva ?

Suuri Koralliriutta on Toisissa tiloissa -kollektiivin vuoden 2018 pääteos, joka saa ensi-iltansa huhtikuussa Kontulassa ja toukokuussa Hampurissa. Syyskuussa Koralliriutalle voi matkata Frankfurtista tai Kannelmäestä käsin. Nelituntinen Suuri Koralliriutta on tapahtumakokonaisuus, joka koostuu työpajasta, lounaasta ja yhdessä luotavasta esityksestä. Kutsumme kaikenikäiset ihmiset mukaan seikkailemaan yhdessä Koralliriutalle. Yhteinen tehtävämme on pitää Suuri Koralliriutta elossa!

Australian rannikolla sijaitseva Iso Valliriutta on maailman suurin, ainutlaatuinen ja uhanalainen ekosysteemi. Suuri Koralliriutta -esityksessä vierailemme koralliriutalla lentämättä kauas. Tässä kokemuksellisessa ja osallistavassa esityksessä muodostamme yhdessä osallistujien kanssa koralliriutan ja sen eliöyhteisön. Esitys alkaa työpajaosuudella, jonka aikana opimme muodostamaan yhdessä koralliriutan vedenalaisen maailman. Kokemusta tukevat mielikuvitukselliset valot sekä paikallisen muusikon, Kontulassa ja Kannelmäessä Esa Ruohon alias Lacklusterin, elektroninen musiikki. Näin syntyy elävä veistos ja alati muutoksessa oleva koreografia. Esityksen osallistujat ovat samaan aikaan katsojia ja tekijöitä, eli he muodostavat ja luovat esityksen itselleen. Ulkopuolisia katsojia ei ole. Suuri Koralliriutta sopii kaikenikäisille ja kuntoisille osallistujille. Erityistä harjaantuneisuutta ei tarvita. Tapahtumaa seuraavana päivänä järjestetään lisäksi kaikille avoin hiljainen mielenosoitus, jossa korallit ilmaisevat huolensa merten tilasta.

Esitetty

Suuren Koralliriutan esitykset syyskuussa 2018 Suomessa ja Saksassa:
Esitykset Frankfurtissa Künstlerhaus Mousonturmissa la 22. ja su 23.9. klo 11, sekä vedenalainen mielenosoitus ma 24.9. klo 18.

Hyppää rohkeasti mukaan vedenalaiseen maailmaan ja ota mukaan kummipoika, siskontyttö, isoäiti, vaari, serkku, naapurin täti tai vaikka oma isä tai äiti.

Kuva ?Kuva ?Kuva ?