KUVITTEELLISTEN OLENTOJEN KOKOELMAKuva Hieronymus Bosch

TERVETULOA OUTOJEN OLENTOJEN SEURAAN!

Mielikuvituksellamme ei ole rajoja, tule kokeilemaan millaisia olentoja omassa mielessäsi asuu! Kuvitteellisten olentojen kokoelma on Toisissa tiloissa -kollektiivin uusin teos, joka saa ensi-iltansa Turun pääkirjastossa huhtikuussa 2020. Esitys avaa ovet mielikuvituksessa elävien olentojen maailmaan. Kirjasto on paikka jossa menneet, nykyiset ja tulevat sukupolvet elävät rinnakkain. Erilaisten helppojen, kaikille soveltuvien harjoitteiden avulla kuvitelmat heräävät eloon kirjaston käytävillä. Esitys kutsuu eri-ikäiset ihmiset tutustumaan yhdessä kuvitteellisiin olentoihin ja jakamaan omia kuvitelmiaan. Kokemuksellinen esitystapahtuma koostuu “Kuvitteellisten olentojen koulu” -työpajasta, evästauosta ja vierailusta kirjastoon. Työpajassa tutustumme ei-inhimillisiin olentoihin ja opettelemme ruumiillistamaan niitä yhdessä. Tämän jälkeen olennot vierailevat kirjastossa ja tarkastelevat tuttua ympäristöä uudesta näkökulmasta.

TULOSSA

Ensi-ilta 6.9. Turun Pääkirjastossa yhteistyössä TEHDAS Teatterin kanssa. Muut esitykset 12.9., 13.9. ja 4.10. Liput Turun esityksiin Tiketistä!
 
Saksan ensi-ilta Kampnagelissa, Hampurissa. ESITYKSET SIIRTYVÄT TÄMÄNHETKISEN TIEDON MUKAAN SYYSKAUDELLE 2020.

Voit saapua esitykseen yksin tai yhdessä perheesi, isovanhempasi, kummisi, ystäväsi, naapurisi tai jonkun muun läheisen kanssa. Kuvitteellisten olentojen maailmaan ovat tervetulleita kaikenikäiset aikuiset ja lapset kuudesta ikävuodesta ylöspäin. Alle 10-vuotiaat osallistuvat aikuisen seurassa.

K-Stoerer-Kampnagel-ohne-Anschn-bis11mm-Kopie-1-300x114
Tt Logo Blk 48604312837 O

Kuvitteellisten olentojen kokoelma on Toisissa tiloissa -kollektiivin, Kampnagelin ja TEHDAS Teatterin yhteistuotanto.

TYÖRYHMÄ

Eeva Kemppi, Jussi Lankoski, Kaisa-Liisa Logrén, Minja Mertanen ja Jaakko Ruuska.

Toisissa tiloissa tuotanto: Työryhmä sekä Jenni Kokkomäki.

MENNEET TAPAHTUMAT

Kuvitteellisten olentojen kokoelma jatkaa Toisissa tiloissa -kollektiivin ylisukupolvista työskentelyä. Suuri Koralliriutta sai ensi-iltansa Hampurissa ja Kontulassa keväällä 2018.

Kuva Petri Summanen