TRIPITKuva Paula Tella

TRIPIT! -harjoitefestivaalilla toteutamme joukon mojovimpia harjoitteitamme yhdessä yleisön kanssa.

Toisissa tiloissa -ryhmä on vuodesta 2004 kehittänyt suuren joukon kollektiivisia ruumiillisia muodonmuutostekniikoita, joiden avulla voidaan päästä kokemukselliseen yhteyteen ei-inhimillisten ilmiöiden ja olomuotojen kanssa. Yhdessä tehtävät harjoitteet ovat nautinnollisia ja vapauttavat osallistujan ainakin hetkellisesti ihmisen hahmosta ja identiteetistä.

Ensimmäiset TRIPIT! järjestettiin toukokuussa 2017. Innokkaan vastaanoton siivittämänä vuonna 2018 järjestettiin jo kahdet TRIPIT! ja siitä on tullut osa ryhmämme vuosittaista toimintaa.

Harjoitefestivaali on päivän mittainen tapahtuma, johon mukaan harjoittelemaan voi saapua sekä lähteä milloin vaan. Oleellisena osana harjoitefestivaaliin kuuluu yhteinen, osallistujille maksuton kasvislounas.

TULOSSA

TRIPIT! harjoitefestivaali lauantaina 30.11. klo 12-16 Esitystaiteen Keskuksella!

Vuosi 2019 on ryhmän juhlavuosi ja Toisissa tiloissa täyttää 15 vuotta! Niinpä marraskuun viimeisenä lauantaina Toisissa tiloissa järjestää juhlavuoden toiset TRIPIT! -harjoitefestivaalit, joihin on valikoitu harjoitteita tuomaan voimaa ja valoa marraskuun hämärään. Päivään kuuluu syntymäpäiväjuhlien teemaan sopiva maksuton kahvitarjoilu.

Viidellä eurolla harjoittelet kanssamme puoli festivaalia ja kymmenellä eurolla koko festivaalin ajan. Varaathan mukaan käteistä!

Festivaalin harjoite-menu julkistetaan keskiviikkona 27.11. tällä sivulla sekä TRIPPIEN FB-tapahtumassa.

Lisätietoja: [email protected]

TERVETULOA OUTOON SEURAAN!

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan Toisissa tiloissa -kollektiivin toimintaan? TRIPIT on siihen oikea reitti! Harjoitefestivaalilla voit kokeilla ryhmän harjoitteita sekä tavata ryhmän jäsenistöä.

Kuva Jenni Kokkomäki
Kuva Jenni Kokkomäki
Kuva Jenni Kokkomäki
Kuva Jenni Kokkomäki
Kuva Jenni Kokkomäki
Previous
Next