TRIPITKuva Paula Tella

TRIPIT! -harjoitefestivaalilla toteutamme joukon mojovimpia harjoitteitamme yhdessä yleisön kanssa.

Toisissa tiloissa -ryhmä on vuodesta 2004 kehittänyt suuren joukon kollektiivisia ruumiillisia muodonmuutostekniikoita, joiden avulla voidaan päästä kokemukselliseen yhteyteen ei-inhimillisten ilmiöiden ja olomuotojen kanssa. Yhdessä tehtävät harjoitteet ovat nautinnollisia ja vapauttavat osallistujan ainakin hetkellisesti ihmisen hahmosta ja identiteetistä.

Ensimmäiset TRIPIT! järjestettiin toukokuussa 2017. Innokkaan vastaanoton siivittämänä vuosina 2018 ja 2019 järjestettiin vuosittain jo kahdet TRIPIT! ja siitä on tullut osa ryhmämme vuosittaista toimintaa. Harjoitefestivaali on päivän mittainen tapahtuma, johon mukaan harjoittelemaan voi saapua sekä lähteä milloin vaan.

Vuonna 2020 TRIPIT! järjestettiin ensimmäisen kerran livestream-toteutuksina. Keväällä Facebookin kautta sekä joulukuussa Zoom-yhteyden välityksellä.

TULOSSA

TRIPIT! Toisissa tiloissa harjoitefestivaali:
”IRTIKYTKETTY TILA”

Lauantaina 21.5. klo 11-18

Toukokuussa TRIPIT! -festivaalilla pääset osallistumaan kestolliseen kollektiivisen kirjoittamisen harjoitteeseen IRTIKYTKETTY TILA, joka tapahtuu ulkona Helsingin kaupungin kaduilla. 

Harjoitteessa etsitään uutta yhteistä tilaa paikattomuudesta. Tällä kertaa ”toiset tilat” avautuvat urbaaniin ympäristöön, jossa ohikulkijoiden eleistä ja ilmeistä, jäljistä kaduilla, väkijoukkojen liikkeestä, sekä paikkoihin liittyvistä muistoista ja kuvitelmista syntyy poeettista maantiedettä. Irtikytketty tila -työryhmä on vuodesta 2019 asti kehittäneet paikkasidonnaisia menetelmiä, joilla tutkitaan irtikytkennän tilallisuutta.

Päivän aikana pidetään ruokatauko. Esityspaikka tarkentuu myöhemmin. Osallistuminen on maksutonta. Työskentelykielenä on suomi. Tripeillä on säävaraus.

Ilmoittaudu sähköpostitse jaakko.ruuska(at)uniarts.fi maanantaihin 16.5. mennessä, jonka jälkeen saat tarkemmat ohjeet osallistumiseen. Otamme mukaan ensimmäiset 10 ilmoittautunutta, eli varaathan paikkasi pian! 

Lue lisää Irtikytketty tila -esitys-harjoitteesta

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan Toisissa tiloissa -kollektiivin toimintaan? TRIPIT on siihen oikea reitti! Harjoitefestivaalilla voit kokeilla ryhmän harjoitteita sekä tavata ryhmän jäsenistöä.

Kuva Jenni Kokkomäki
Kuva Jenni Kokkomäki
Kuva Jenni Kokkomäki
Kuva Jenni Kokkomäki
Kuva Jenni Kokkomäki
Previous
Next