TRIPITKuva Paula Tella

TRIPIT! -harjoitefestivaalilla toteutamme joukon mojovimpia harjoitteitamme yhdessä yleisön kanssa.

Toisissa tiloissa -ryhmä on vuodesta 2004 kehittänyt suuren joukon kollektiivisia ruumiillisia muodonmuutostekniikoita, joiden avulla voidaan päästä kokemukselliseen yhteyteen ei-inhimillisten ilmiöiden ja olomuotojen kanssa. Yhdessä tehtävät harjoitteet ovat nautinnollisia ja vapauttavat osallistujan ainakin hetkellisesti ihmisen hahmosta ja identiteetistä.

Ensimmäiset TRIPIT! järjestettiin toukokuussa 2017. Innokkaan vastaanoton siivittämänä vuosina 2018 ja 2019 järjestettiin vuosittain jo kahdet TRIPIT! ja siitä on tullut osa ryhmämme vuosittaista toimintaa. Harjoitefestivaali on päivän mittainen tapahtuma, johon mukaan harjoittelemaan voi saapua sekä lähteä milloin vaan.

Vuonna 2020 TRIPIT! järjestettiin ensimmäisen kerran livestream-toteutuksina. Keväällä Facebookin kautta sekä joulukuussa Zoom-yhteyden välityksellä.

TULOSSA

”Anteeksi, mutta en ole täältä!”

Tervetuloa Toisissa tiloissa -ryhmän legendaarisille Tripeille etänä tiistaina 15.6. klo 17-19!

Kaikki mitä tarvitset on zoom-yhteys ja tilaa liikkua, ulkona tai sisätiloissa. Osallistuminen on maksutonta. Työskentelykielenä on englanti.

Ilmoittautumalla sähköpostiin [email protected] maanantaihin 14.6. mennessä saat linkin Zoomiin ja tarkemmat ohjeet osallistumiseen. Otamme mukaan ensimmäiset 50 ilmoittautunutta, eli varaathan paikkasi pian!

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan Toisissa tiloissa -kollektiivin toimintaan? TRIPIT on siihen oikea reitti! Harjoitefestivaalilla voit kokeilla ryhmän harjoitteita sekä tavata ryhmän jäsenistöä.

Kuva Jenni Kokkomäki
Kuva Jenni Kokkomäki
Kuva Jenni Kokkomäki
Kuva Jenni Kokkomäki
Kuva Jenni Kokkomäki
Previous
Next