TRIPITKuva Paula Tella

TRIPIT! -harjoitefestivaalilla toteutamme joukon mojovimpia harjoitteitamme yhdessä yleisön kanssa.

Toisissa tiloissa -ryhmä on vuodesta 2004 kehittänyt suuren joukon kollektiivisia ruumiillisia muodonmuutostekniikoita, joiden avulla voidaan päästä kokemukselliseen yhteyteen ei-inhimillisten ilmiöiden ja olomuotojen kanssa. Yhdessä tehtävät harjoitteet ovat nautinnollisia ja vapauttavat osallistujan ainakin hetkellisesti ihmisen hahmosta ja identiteetistä.

Ensimmäiset TRIPIT! järjestettiin toukokuussa 2017. Innokkaan vastaanoton siivittämänä vuosina 2018 ja 2019 järjestettiin vuosittain jo kahdet TRIPIT! ja siitä on tullut osa ryhmämme vuosittaista toimintaa. Harjoitefestivaali on päivän mittainen tapahtuma, johon mukaan harjoittelemaan voi saapua sekä lähteä milloin vaan.

Vuonna 2020 TRIPIT! järjestetään etämuotoisina. Sunnuntaina 17.5.2020 järjestettyjen etäTRIPPIEN harjoitteita voit vielä kokeilla Facebookissa!

TULOSSA

TRIPIT! TOISISSA TILOISSA HARJOITEFESTIVAALI 15.12.2020 klo 19-21 (EET) Zoomissa!

Toisissa tiloissa on harjoitellut yhdessä jo 16 vuoden ajan joka tiistai-ilta. Joulukuun TRIPEISSÄ vieraillaan ryhmän tämän vuoden viimeisissä viikkotreeneissä ja tehdään harjoitteita yhdessä ryhmän ohjeistamana. TRIPEILLE voit osallistua ainoastaan Zoom-videoyhteyden välityksellä.

TRIPIT ovat maksuttomat, mutta huomioithan että TRIPIT tallennetaan ja tallennetta tai sen osia voidaan käyttää Toisissa tiloissa -ryhmän tiedotuksessa ja markkinoinnissa. Tämän vuoksi osallistua voi ainoastaan kamera päällä Zoomin kautta ja osallistujat saattavat näkyä TRIPEISTÄ tehtävässä tallenteessa.

TRIPIT järjestetään tällä kertaa kokonaisuudessaan englanninkielisinä.

Ilmoittautumalla sähköpostiin [email protected] maanantaihin 14.12. mennessä saat linkin Zoomiin ja ohjeet osallistumiseen.

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan Toisissa tiloissa -kollektiivin toimintaan? TRIPIT on siihen oikea reitti! Harjoitefestivaalilla voit kokeilla ryhmän harjoitteita sekä tavata ryhmän jäsenistöä.

Kuva Jenni Kokkomäki
Kuva Jenni Kokkomäki
Kuva Jenni Kokkomäki
Kuva Jenni Kokkomäki
Kuva Jenni Kokkomäki
Previous
Next